Anläggning i Motala

Hejsan igen och det är nu tid för ett inlägg igen. Den här gången skriver jag med ett särskilt fokus till alla er som den senaste tiden hört av er med en efterlysning som ni förstod att jag skulle kunna hjälpa er med, och det ska handla om det faktum att flera av er behöver komma i kontakt med ett företag som är kunniga inom mark och anläggning i Motala med omnejd. 

En gång i tiden var det ju jag som arbetade i kommunen med att sköta om grönytor, men jag ska vara tydlig med att företaget som jag kommer rekommendera er inte är ett företag som jag på något sätt haft samröre med professionellt, så ingen tror att detta inlägg, eller denna blogg för den delen, har någonting att göra med sponsrade samarbeten. Hur det nu är så vet jag att SMSG Bygg & Anläggning är ett kvalitativt företag och det som medarbetarna inte kan utföra när det kommer till mark och anläggning finns det nog ingen annan som kan heller. Jag har däremot en syrra som nyligen gift sig på äldre dar och hon och hennes man har köpt en gård på landet och där behövde de hjälp med anläggning och de valde då att vända sig till det här företaget och de är mycket nöjda och belåtna. Så det får allt bli så att nu när ni har bett om min hjälp så är den bästa hjälpen jag kan ge er, detta tips på detta företag som finns till som sagt var för alla som behöver någon hjälp med anläggning i Motala med omnejd.  

Jag gör väl så att jag även lägger in en länk här i inlägget som tar er in till det här företagets egen sida på nätet, vilken ni såklart vill klicka er vidare in till.