Har du träd du vill bli av med?

Välkomna hit till bloggen ännu en gång, alla härliga och trevliga följare! Hur har ni det? Själv så har jag haft mycket om mig och kring mig den senaste tiden men nu har jag semester och får koppla av några dagar. Det gör att jag för tillfället har fått ny energi och på grund av detta känner jag för att skriva olika inlägg på bloggen. Jag hade tänkt att berätta för er om ett företag som är duktiga när det gäller trädfällning i Norrtälje, och det är något jag kan tänka mig att flera av mina läsare skulle vilja få hjälp med. Eftersom jag känner mig nöjd med företaget JKs Avverkning och Entreprenad AB som ni kan läsa mer om här, och hjälpen som jag fick av dem, så väljer jag att berätta om det här företaget för er idag.  

Det här företaget kan som sagt anlitas av alla som vill få hjälp med någonting som rör trädfällning i Norrtälje, men jag ska samtidigt inte glömma av att berätta att de även arbetar med skogsvård och skogsbruk och även i omnejd av Norrtälje. Medarbetarna hos JKs Avverkning och Entreprenad AB tycker att det är av största vikt att se till att varje enskild kund som vänder sig till dem får den hjälp som de är i behov av att få, oavsett de förutsättningar som finns. För att kunna uppnå detta mål arbetar de alltid med stort engagemang och professionalitet oavsett om det gäller någon trädfällning i Norrtälje eller i omnejderna eller om det handlar om skogsvård och skogsbruk. Nu så här i början av hösten är det verkligen ingen dum idé att kolla vilka träd som klarar en höststorm och vilka som förmodligen inte gör det.