Higgins & Company AB

Hej alla fina och trevliga följare. Jag hoppas att allt är bra med er den här morgonen och att ni sovit gott och är utsövda. Jag hade tänkt att ta upp en sak med er i det här inlägget som kan vara bra för er att veta om ifall ni behöver hjälp med trädfällning i Sollentuna. Jag har själv fått hjälp med att fälla ett träd som stod precis bredvid grannens tomtgräns, det var ett träd som grannen hade klagat över eftersom flera grenar böjde sig in över grannens trädgård. Jag tyckte inte det var så farligt men på grund av grannsämjan valde jag att få väck det här trädet med hjälp av företaget Higgins & Company AB. 

Jag fick tipset på Higgins & Company AB av min svåger och svägerska som anlitat företaget, och tack vare detta kände jag att jag kunde lita på det här företaget och deras kompetens inom trädfällning i Norrtälje. Jag visste inte vilket företag jag borde vända mig till så därför är jag glad att min svåger och svägerska gav mig rådet att vända mig till Higgins & Company AB. Personalen gjorde ett bra jobb, de arbetade effektivt och noggrant och de gav mig den hjälp som jag behövde. Om även du vill få hjälp med trädfällning i Sollentuna med omnejd så är jag säker på att du kommer att bli lika nöjd som jag. Jag kände inte till Higgins & Company AB innan min svåger och svägerska berättade om dem, men nu när jag vet om att det här företaget finns och att de kan göra så många bra saker så vill jag självklart få berätta om detta för er så att ni som söker ett företag inom trädfällning i Norrtälje ska veta om att ni kan höra av er till dem.